E-mail naar info@stutterbuddy.nl

Van het kastje naar de muur…

Ik, Edwin Wiggers, de oprichter van Stutter Buddy stotterde vroeger zelf ook.

Toen ik als jochie op de peuterspeelzaal zat en een spraakoefening moest doen (bijvoorbeeld het zeggen van je naam) in het welbekende kringetje, zag de juf mij al verkrampen als ik bijna de beurt kreeg. Zodra ze mij oversloeg en mij even later de beurt gaf dan ging het praten wel vloeiend. Inmiddels begrijp ik maar al te goed hoe dat kwam. Ik had last van spreekangst!

Wat volgden waren jarenlange logopediesessies en diverse stottertherapie├źn, zonder echte vooruitgang. De positieve effecten duurden meestal niet lang. Toch heb ik op latere leeftijd blijvend resultaat geboekt. Ik ben nu stottervrij en sta te popelen om mijn inzichten en ervaringen te delen met de wereld. Want ik vind dat iedereen een stottervrij leven verdient!

Sluit Menu
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Edwin Wiggers

Mijn 7 Beste Tips Voor Jou

Ik ga mijn 7 beste tips met jou delen. Waar mag ik ze naartoe sturen?

De 7 beste spreektips
Mailinglist
Privacy *
× Mag ik je helpen?