skip to Main Content

Stottertherapeut

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Ervaringsdeskundige stottertherapeut

Ben jij op zoek naar een stottertherapeut bij wie je vloeiend en stottervrij leert spreken? Stutter Buddy helpt je naar een stottervrij leven! Mijn naam is Edwin Wiggers, ervaringsdeskundige stottertherapeut en stottercoach. In een ‘vorig leven’ stotterde ik zelf ook. Jarenlang volgde ik logopedie, andere therapieën en allerlei vormen van stottertherapie om mijn spraakprobleem te verhelpen. Helaas zonder resultaat. De reden waarom ik niet van mijn stotteren afkwam, kwam voort uit spreekangst die ik door het stotteren onbewust gekregen had. Op 27-jarige leeftijd kwam mijn lang gekoesterde droom uit en spreek ik stottervrij. Op grond van mijn eigen ervaring met stotteren heb ik me verder verdiept in waarom mensen gaan stotteren. Met deze extra kennis begeleid ik nu jongeren en (jong) volwassenen als stottercoach om hetzelfde te bereiken en sterk te worden in mondelinge communicatie. Dus kun jij de hulp van een stottercoach gebruiken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op voor advies. We kijken dan samen hoe we jou het beste jouw stotteren kunnen behandelen met een individueel therapieplan. Ik zorg er graag voor dat jij van je probleem af komt en ook stottervrij door het leven kan gaan!

Stottertherapie: hulp van een ervaren stottercoach

Het klinkt misschien gek, maar hoe erg je ook stottert; iedereen heeft het in zich om op vloeiende wijze te leren spreken. Als ervaringsdeskundige stottertherapeut weet ik hoe het is om te stotteren. Maar ik weet ook hoe bevrijd ik mij voel nu ik stottervrij en zonder beperkingen van het mijn leven kan genieten. Daarom heb ik mijn eigen praktijk Stutter Buddy opgericht zodat ik je als stottercoach met verantwoorde behandelingen zoals stottertherapie kan helpen om hetzelfde te bereiken en niet meer te stotteren. Je hoeft deze strijd tegen het stotteren dus niet alleen aan te gaan; dat doen we samen! Als therapeut bekijken we samen wat voor jou de beste zorg, technieken en therapie zijn.

Wat zijn de oorzaken waarom je stottert?

Stotteren ontstaat bij de meeste mensen al op jonge leeftijd en is vaak genetisch bepaald. Je wordt in je spreken belemmerd en komt slecht uit je woorden. Maar je kunt er onbewust ook een spreekangst bij ontwikkelen; je vermijdt moeilijke woorden en ontwikkelt minderwaardigheidsgevoelens voor praten. Dit blijft bij de gemiddelde stottertherapie vaak onderbelicht. Als stottertherapeut heb ik me ook gespecialiseerd op spreekangst en gebrek aan vertrouwen dat vaak aan de basis staat van het stotterprobleem.

Meteen aan de slag?
Plan een kennismakingsgesprek in!

Stottertherapie is anders dan logopedie

Als stottertherapeut bied ik een stotter therapieaanbod dat anders is dan logopedie behandeling. Ik werk uiteraard met spreektechnieken en andere vaardigheden, maar focus ook op het onderliggende probleem, namelijk spreekangst. Deze werkwijze in stottertherapie is gebaseerd op de ‘good’ VIBES-cirkel methode waarmee wij samen de voorwaarden voor een stottervrij leven scheppen. Je stottercoach maakt hierbij gebruik van een combinatie van een individueel therapieplan en andere vormen van hulp zoals groepsbehandelingen om je te begeleiden. Wil je meer weten over deze vorm van stottertherapie en weten wat een stottertherapeut voor jou kan doen? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Wij helpen je graag om zorgeloos te kunnen communiceren.

werkwijze-stottertherapie

Gratis kennismakingsgesprek met je stottertherapeut

Ben jij op zoek naar een stottertherapeut met uitgebreide ervaring die jou traint weer vloeiend te leren spreken en communiceren? Een stottercoach van Stutter Buddy kan jou helpen en tips geven. Bel snel naar +31 6 425 11 353, stuur een mail naar edwin@stutterbuddy.nl of vul het contactformulier in.

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top