skip to Main Content

Stotteren verhelpen Deventer

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Stotteren verhelpen in Deventer met een alternatief voor logopedie

Heb jij logopedie gevolgd in Deventer, maar is het niet gelukt om jouw stotteren te verhelpen? Dan kan Stutter Buddy jou wél helpen om vloeiend te leren spreken. Mijn naam is Edwin Wiggers en ik heb Stutter Buddy opgericht om jongeren en jongvolwassenen nieuw perspectief te bieden als logopedie niet werkt. Zelf heb ik ook jarenlang gestotterd. Ik spendeerde jaren aan logopedie en stottertherapie maar het lukte maar niet om mijn stotteren te verhelpen. Pas toen ik op latere leeftijd met mijn spreekangst afrekende begon ik resultaat te boeken. Nu ben ik volledig stottervrij ben help ik als stottertherapeut jongeren en jongvolwassenen hetzelfde te bereiken.

Stutter Buddy in Deventer zorgt voor nieuw perspectief

Wil jij graag vloeiend leren spreken, maar is het niet gelukt om je stotteren te verhelpen met logopedie? Daar weten de ervaringsdeskundigen van Stutter Buddy wel raad mee! Wij bezitten de kennis en ervaring om jongeren en jongvolwassenen weer vloeiend te leren spreken. Niemand stottert namelijk van nature. Dus hoe erg je ook stottert, en ook als je al eerder logopedie hebt geprobeerd in Deventer, wij kunnen jouw stotteren verhelpen. Je hoeft hier niet niet langer in je eentje mee te blijven worstelen. Neem contact op met Stutter Buddy, dan doen we het samen.

Stotteren verhelpen in Deventer start bij je spreekangst

Soms lukt het niet om stotteren te verhelpen met logopedie. Door zich te richten op spreekangst zorgt Stutter Buddy voor een frisse wind. Wij nemen je spreekangst als startpunt en bouwen vervolgens geleidelijk je spreekvertrouwen op. Door het probleem bij de kern aan te pakken, weet Stutter Buddy stotteren te verhelpen waar logopedie eerder heeft gefaald.

Meteen aan de slag?
Plan een kennismakingsgesprek in!

Stotteren verhelpen in Deventer met de VIBES-methode

De stottertherapie van Stutter Buddy heeft zijn wortels in de VIBES-methode. Hiermee werken wij aan structuur en scheppen wij de voorwaarden waarmee jij je spreekangst los kunt laten. Wij wijzen jou de weg naar een stottervrije toekomst met een combinatie van individuele therapie en groepstherapie. Wil jij ook stotteren verhelpen in Deventer op een andere manier dan logopedie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

werkwijze-stottertherapie

Contact met Stutter Buddy in Deventer

Ben jij in Deventer op zoek naar een manier om jouw stotteren te verhelpen zonder logopedie? Dan kun je terecht bij Stutter Buddy. Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je ons contactformulier invullen op deze website, ons bellen op: +31 6 425 11 353, of een mail te sturen naar edwin@stutterbuddy.nl.

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top