skip to Main Content

Stottertherapie

 • Ervaringsdeskundige
 • Vertrouwelijk en begrijpend
 • Eerlijk en direct
 • Persoonlijk en dichtbij

Stottertherapie die jou helpt stottervrij te spreken

Zoek jij een goede stottertherapeut om vloeiend te leren spreken? Dan kan ik, Edwin Wiggers, jou helpen. Zelf heb ik vroeger ook gestotterd en ik weet nog heel goed hoe het was om als jochie op de peuterspeelzaal dicht te klappen als het mijn beurt was om iets voor de groep te vertellen. Ik volgde jarenlang logopedie en meerdere stottertherapieën, zonder het gewenste effect. Inmiddels weet ik dat ik destijds spreekangst had en dat dit de sleutel is om van het stotteren af te komen. Nu ik volledig stottervrij ben, is een droom uitgekomen. Met stottertherapie help ik je dan ook graag om hetzelfde te bereiken. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Stottertherapie gegeven door ervaringsdeskundigen

Stutter Buddy is opgericht vanuit de wens om als stottertherapeut jonge mensen te helpen om net als ik stottervrij te worden. Want met onze stottertherapie kan iedereen, ongeacht hoe zwaar diegene stottert, vloeiend leren spreken. Het grote voordeel van stottertherapie van Stutter Buddy is, dat zij vanuit eigen ervaring weten hoe het is om te stotteren. Daarmee weet hij of zij ook wat voor een bevrijding het is om eindelijk van het stotteren af te zijn. Wij helpen jou dan ook graag om stottervrij te worden. Want stottervrij worden, dat doe je niet alleen, dat doen we samen!

Stotteren verhelpen vanuit een andere invalshoek

Stotteren bestaat uit twee delen. Problemen met praten en de spreekangst die je hierdoor ontwikkelt. Spreekangst zorgt ervoor dat je ‘moeilijke’ woorden gaat vermijden. En het kan er zelfs toe leiden dat je een minderwaardigheidscomplex ontwikkelt. Daarom richt de stottertherapie van Stutter Buddy zich anders dan bij logopedie, niet alleen op spreektechnieken, maar besteedt je stottertherapeut ook aandacht aan de kern van het probleem: je spreekangst.

Meteen aan de slag?
Plan een kennismakingsgesprek in!

Stottertherapie volgens de ‘good’ VIBES methode

Om jou snel en effectief van het stotteren af te helpen, maken we voor onze stottertherapie gebruik van een bewezen combinatie van individuele therapie, groepstherapie en online therapie. Onze methode is gebaseerd op de ‘good’ VIBES-cirkel en helpt je permanent van het stotteren af. Zo schep je samen met je stottertherapeut de voorwaarden voor een stottervrij leven. De kernpunten van de ‘good’ VIBES methode zijn:

 • We zorgen voor structuur en regelmaat in je leven waardoor je minder stress hebt.
 • Samen met je stottertherapeut ga je de confrontatie aan met je spreekangst.
 • Persoonlijke gesprekken zorgen ervoor dat we maatwerk kunnen bieden.
 • We helpen je aan een goede lichaamshouding zodat je zelfvertrouwen groeit.
 • We helpen je beseffen dat praten is niets anders is dan je gedachten omzetten in geluid.
werkwijze-stottertherapie

Vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen voor stottertherapie

Wil jij ook stottervrij worden met stottertherapie van Stutter Buddy? Neem dan gerust contact en maak kennis met je stottertherapeut tijdens een gratis kennismakingsgesprek. Neem contact op via +31 6 425 11 353, mail ons via edwin@stutterbuddy.nl of vul het contactformulier op deze website in.

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

  CONTACT OPNEMEN


  Back To Top