skip to Main Content

Stotteren verhelpen Dronten

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Stotteren verhelpen in Dronten : gegeven door ervaringsdeskundigen

Heb je logopedie gevolgd in Dronten maar heeft dit je stotteren niet kunnen verhelpen? Dan biedt Stutter Buddy uitkomst. Ik ben Edwin Wiggers – stottertherapeut en oprichter van Stutter Buddy – en heb zelf van kleins af aan gestotterd. In de hoop vloeiend te leren spreken heb ik jarenlang zonder resultaat logopedie gevolgd in de veronderstelling dat dit mijn stotteren zou verhelpen. Pas toen ik mij op latere leeftijd realiseerde dat ik spreekangst had, heb ik mij hiervan kunnen bevrijden. Ik ben nu volledig stottervrij! Als stottertherapeut in Dronten heb ik een nieuw soort stottertherapie ontwikkeld waarmee ik anderen help hetzelfde te bereiken.

Stutter Buddy in Dronten biedt stotteraars nieuw perspectief

Heb jij net als ik jarenlang logopedie gevolgd zonder resultaat? Dan weet ik hoe jij je voelt. Nu ik mezelf heb weten te bevrijden van het stotteren wil ik hier ook anderen mee helpen. Daarom heb ik Stutter Buddy opgericht. Stutter Buddy in Dronten helpt jou je stotteren te verhelpen waar logopedie heeft gefaald. Zo bieden wij jongeren en jongvolwassenen nieuw perspectief.

Stotteren verhelpen in Dronten door aan je spreekangst te werken

Bij logopedie probeert men stotteren te verhelpen door zich te richten op spreektechnieken en mondstanden. De stottertherapie van Stutter Buddy legt de focus op spreekangst wat oorzaak van je stotteren is. Dit is de meest succesvolle therapie in Dronten om stotteren te verhelpen voor mensen bij wie logopedie geen uitkomst bood. Stutter Buddy staat je het hele proces bij. Zo werken wij samen aan een toekomst waarin je vloeiend spreekt.

Meteen aan de slag?
Plan een kennismakingsgesprek in!

Stotteren verhelpen in Dronten (geen logopedie): leer vloeiend spreken

De stottertherapie die wij aanbieden is gemodelleerd naar de ‘good’ VIBES-cirkel. Hierbij zorgen wij voor structuur en dat je goed in je vel komt te zitten. Samen maken wij een einde aan jouw spreekangst. Onze therapie is individueel te volgen. Maar wij adviseren om voor een combinatie met groepstherapie te kiezen omdat dit aantoonbaar de beste resultaten oplevert. Nadat wij met je spreekangst hebben afgerekend kun je daadwerkelijk stappen gaan zetten in je herstel.

werkwijze-stottertherapie

Stotteren verhelpen met Stutter Buddy in Dronten: gratis intake

Is het met logopedie in Dronten niet gelukt om het stotteren te verhelpen? Dan biedt Stutter Buddy uitkomst. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bereikt ons telefonisch op: +31 6 425 11 353, kunt een mail sturen naar edwin@stutterbuddy.nl of het contactformulier op de website invullen.

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top