skip to Main Content

Stotteren verhelpen Genemuiden

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Stotteren verhelpen in Genemuiden als logopedie niet helpt

Is het jou met logopedie in Genemuiden niet gelukt om jouw stotteren te verhelpen? Stutter Buddy doet het anders en kan jou weer vloeiend leren spreken. Ik ben Edwin Wiggers, oprichter van Stutter Buddy, en heb zelf vanaf mijn vroege jeugd gestotterd. Natuurlijk volgde ik logopedie, maar het lukte maar niet om mijn stotteren te verhelpen. Dit lukte pas toen ik op latere leeftijd ontdekte dat ik spreekangst had. Nadat ik hiermee wist af te rekenen begon ik langzaamaan vooruitgang te boeken. Nu ik volledig stottervrij ben, ben ik Stutter Buddy begonnen om jongeren en jongvolwassenen nieuw perspectief te geven die geen baat hebben bij logopedie.

Nieuw perspectief met de ervaringsdeskundigen van Stutter Buddy

Wist je dat niemand van nature stottert? En dat iedereen hoe erg hij of zij ook stottert weer vloeiend kan leren spreken? De stottertherapeut van Stutter Buddy weten hoe. Wij beschikken over de kennis en ervaring om jongeren en jongvolwassenen weer vloeiend te laten spreken. Stutter Buddy in Genemuiden kan jouw stotteren verhelpen, ook als je al eerder logopedie hebt geprobeerd. Hardnekkig stotteren hoef je niet alleen op te lossen. Bel Stutter Buddy voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan doen we het samen.

Stotteren verhelpen in Genemuiden betekent afrekenen met je spreekangst

Het lukt niet altijd om stotteren te verhelpen met logopedie alleen. Door ons te richten op spreekangst, zorgen wij voor nieuw perspectief voor degene die maar niet van het stotteren afkomen. Door eerst je spreekangst aan te pakken werken we aan jouw zelfvertrouwen en zal dit de rest van de stottertherapie niet langer in de weg staan. Zo weet Stutter Buddy in Genemuiden stotteren te verhelpen waar dat met logopedie niet lukte.

Meteen aan de slag?
Plan een kennismakingsgesprek in!

Stutter Buddy werkt volgens de VIBES-methode

Stutter Buddy heeft zijn stottertherapie gemodelleerd naar de VIBES-methode. Zo helpen wij jou structuur aan te brengen in je leven en de condities te scheppen waaronder jij korte metten maakt met je spreekangst. Wij leren jou weer vloeiend te spreken door een mix van individuele therapie en groepstherapie toe te passen. Heeft logopedie jou niet geholpen en wil je graag dat wij jouw stotteren verhelpen in Genemuiden? Neem dan gerust contact op met Stutter Buddy voor meer informatie of een gratis intakegesprek.

werkwijze-stottertherapie

Contact met Stutter Buddy in Genemuiden

Heeft logopedie je niet geholpen en zoek je nu een andere manier om stotteren te verhelpen in Genemuiden? Dan kan Stutter Buddy je helpen. Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek bereik je ons door het contactformulier in te vullen op deze website, ons te bellen op: +31 6 425 11 353, of door een mail te sturen naar edwin@stutterbuddy.nl.

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top