skip to Main Content

Stotteren verhelpen Heerde

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Stotteren verhelpen bij Heerde dankzij Stutter Buddy

Heeft logopedie in Heerde jouw stotteren niet kunnen verhelpen? Stutter Buddy heeft een stottertherapie ontwikkeld die wél werkt. Mijn naam is Edwin Wiggers oprichter van Stutter Buddy en ervaringsdeskundige op het gebied van stotteren. Ik begon als kind al op jonge leeftijd te stotteren en heb jaren logopedie gevolgd zonder dat dit resultaat opleverde. Achteraf realiseer ik mij dat ik spreekangst had. Dit zat mij in de weg om effectief mijn stotteren te verhelpen. Inmiddels heb ik mijzelf hier van weten te bevrijden en ben ik volledig stottervrij.

Stutter Buddy: anders dan logopedie

Lukt het niet om met logopedie jouw stotteren te verhelpen? Als ervaringsdeskundige ken ik je frustratie. Sinds ik mijzelf van het stotteren heb weten te bevrijden heb ik ook de mooie kanten van het leven leren kennen. Dit wens ik jou ook toe! Omdat ik vind dat iedereen een stottervrij leven verdient heb ik Stutter Buddy opgericht. Met de stottertherapie die ik heb ontwikkeld kan ik jouw stotteren verhelpen in Heerde op andere wijze dan met logopedie. Zo geef ik mensen als jij nieuw perspectief. Stutter Buddy nabij Heerde staat je bij tijdens het hele proces. Met mijn therapie hoef je het niet meer alleen te doen, nu doen we het samen!

Als logopedie niet helpt

Wanneer logopedie niet helpt ben je bij Stutter Buddy bij Heerde aan het juiste adres voor hulp om jouw stotteren toch te verhelpen. Anders als bij logopedie wat zich voornamelijk focust op spreektechnieken en spraakontwikkeling richt onze stottertherapie zich op de kern van het probleem: namelijk spreekangst.

Meteen aan de slag?
Plan een kennismakingsgesprek in!

Stotteren verhelpen met de ‘good’ VIBES-cirkel

Onze stottertherapie is gebaseerd op de ‘good’ VIBES-cirkel. Hierbij helpen wij jou de ideale omstandigheden in je leven te scheppen om van je spreekangst af te komen. Je stottertherapeut bedient zich hierbij van een combinatie van individuele en groepstherapie. De praktijk wijst uit dat de wisselwerking tussen individuele en groepstherapie de beste resultaten oplevert. Maar je kunt bij ons ook terecht als je alleen individueel therapie wilt volgen. Na het verhelpen van je spreekangst kunnen wij jou door middel van logopedie effectief begeleiden, om jouw stotteren te verhelpen nabij Heerde.

werkwijze-stottertherapie

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wanneer logopedie jou niet heeft geholpen om je stotteren te verhelpen biedt Stutter Buddy nabij Heerde uitkomst. Interesse? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt ons hiervoor telefonisch bereiken via +31 6 425 11 353 of mail ons edwin@stutterbuddy.nl. Je kan ook het contactformulier op de website invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top