skip to Main Content

Stotteren verhelpen Hoogeveen

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Stotteren verhelpen nabij Hoogeveen

Zoek je een effectieve manier om stotteren te verhelpen in Hoogeveen als alternatief voor logopedie? Dan ben je bij Stutter Buddy aan het juiste adres. Mijn naam is Edwin Wiggers. Als voormalig stotteraar heb ik Stutter Buddy opgericht om jongeren en jongvolwassenen nieuw perspectief te bieden. Ik heb van kleins af aan gestotterd en doorliep jaren logopedie in de hoop mijn stotteren te verhelpen, maar zonder resultaat. Pas toen ik er op latere leeftijd achter kwam dat ik spreekangst had vond ik een manier om mij van het stotteren te bevrijden. Nu ik volledig stottervrij ben zet ik met stottertherapie mijn kennis en ervaring in om anderen te helpen hetzelfde te bereiken.

Stutter Buddy biedt nieuw perspectief als logopedie niet werkt

Stutter Buddy in Hoogeveen biedt nieuw perspectief om stotteren te verhelpen als logopedie niet werkt. Ik heb als ervaringsdeskundige jarenlang geworsteld met het feit dat ik maar geen resultaat wist te boeken met logopedie. Nadat het mij uiteindelijk toch lukte, heb ik Stutter Buddy opgericht om jongeren en jong volwassenen die tegen hetzelfde probleem aanlopen nieuw perspectief te bieden. Met de therapie die ik ontwikkeld heb als stottertherapeut kan ik nu jouw stotteren verhelpen waar logopedie faalt.

Spreekangst is de sleutel om hardnekkig stotteren te verhelpen in Hoogeveen

De wijze waarop logopedie stotteren probeert te verhelpen is voornamelijk gericht op spreektechnieken. Onze stottertherapie focust zich op spreekangst, hierbij pakken we het probleem meteen bij de kern aan. Stutter Buddy nabij Hoogeveen heeft hiervoor een methode ontwikkeld om stotteren te verhelpen waar logopedie tekort schiet. Hierbij werken we eerst aan je spreekangst. Dit hoef je niet alleen te doen, dat doen we samen!

Meteen aan de slag?
Plan een kennismakingsgesprek in!

Zo verhelpen wij jouw stotteren in Hoogeveen anders dan met logopedie

Onze stottertherapie is gemodelleerd naar de VIBES-methode waarbij we jou eerst beter kennen. Vervolgens creëren wij samen de voorwaarden om gericht met je spreekangst af te rekenen. Wij adviseren om te kiezen voor een combinatie van individuele- en groepstherapie omdat daar de beste resultaten mee worden geboekt. Maar ook enkel individuele therapie behoort tot de mogelijkheden. Na het overwinnen van je spreekangst zul je de spreektechnieken snel onder de knie hebben en kun je effectief vooruitgang boeken met je spraakontwikkeling.

werkwijze-stottertherapie

Bel Stutter Buddy om je stotteren te verhelpen in Hoogeveen

Wanneer het niet lukt om stotteren te verhelpen met logopedie biedt Stutter Buddy in Hoogeveen uitkomst. Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je ons telefonisch bereiken op: +31 6 425 11 353, het webformulier invullen of ons mailen via edwin@stutterbuddy.nl.

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top