skip to Main Content

Stotteren verhelpen Meppel

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Stotteren verhelpen in Meppel: een alternatief voor logopedie

Heeft logopedie voor jouw stotteren in Meppel jouw probleem niet kunnen verhelpen? Dan biedt Stutter Buddy nieuw perspectief! Mijn naam is Edwin Wiggers, oprichter van Stutter Buddy en voormalig stotteraar. Jarenlang heb ik zonder resultaat logopedie gevolgd in een poging mijn stotteren te verhelpen. Pas nadat ik erachter kwam dat ik aan spreekangst leed kon ik gericht stappen zetten om mijzelf te bevrijden. Nu ik zelf weer vloeiend kan spreken help ik als stottertherapeut in Meppel jongeren en jongvolwassenen om tot hetzelfde resultaat te komen.

Stutter Buddy in Meppel biedt uitkomst waar logopedie faalt

Als ervaringsdeskundige heb ik jaren besteed aan logopedie voor mijn stotteren zonder dat het resultaat opleverde. Ik vind dat iedereen een stottervrij leven verdient. Nadat ik een manier vond om mijzelf te bevrijden wilde ik hier dan ook graag anderen mee helpen hetzelfde te doen. Daarom heb ik een stottertherapie ontwikkeld waarmee Stutter Buddy nabij Meppel stotteren kan verhelpen waar logopedie geen uitkomst biedt. Zo bied ik jongeren en jongvolwassenen die tegen hetzelfde probleem aanlopen nieuw perspectief.

Stotteren verhelpen door focus op spreekangst

De methode waarmee logopedie voor het stotteren probeert te verhelpen is voornamelijk gericht op spreektechnieken en mondstanden. De stottertherapeut van Stutter Buddy legt de nadruk op spreekangst wat de kern van het probleem vormt. Zo kunnen wij succesvol stotteren verhelpen bij mensen in Meppel waar logopedie eerder heeft gefaald. Stottervrij worden doe je samen met Stutter Buddy.

Meteen aan de slag?
Plan een kennismakingsgesprek in!

Stotteren verhelpen in Meppel: leer vloeiend spreken

Onze methode is vormgegeven naar de ‘good’ VIBES-cirkel. Na een intakegesprek scheppen wij samen de condities waarin jij korte metten kunt maken met je spreekangst. Hierbij biedt een combinatie van individuele therapie en groepstherapie de beste resultaten. Alleen individuele therapie volgen is ook mogelijk. Nadat je jouw spreekangst hebt overwonnen gaan wij aan de slag met spreektechnieken tot het punt dat je vloeiend kunt spreken.

werkwijze-stottertherapie

Bel Stutter Buddy in Meppel om je stotteren te verhelpen

Heb je logopedie voor jouw stotteren gevolgd in Meppel maar is het niet gelukt om het stotteren te verhelpen? Dan kan Stutter Buddy je helpen. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bereik je ons telefonisch op: +31 6 425 11 353, vul je het webformulier in of stuur je een mail naar edwin@stutterbuddy.nl.

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top