skip to Main Content

Stotteren verhelpen Dedemsvaart

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Stotteren verhelpen in Dedemsvaart met een alternatief voor logopedie

Was logopedie niet de manier om je stotteren te verhelpen in Dedemsvaart? Dan kan ik je misschien wél helpen om vloeiend te leren spreken. Ik ben stottertherapeut Edwin Wiggers en heb zelf ook jarenlang gestotterd. Ondanks het feit dat ik jarenlang logopedie en stottertherapie volgde, boekte ik maar geen vooruitgang. Pas nadat ik iets aan mijn mijn spreekangst deed begon ik resultaat te boeken. Inmiddels ben ik op het punt dat ik volledig stottervrij ben. Met de kennis en ervaring die ik hierbij heb opgedaan heb ik een nieuw soort stottertherapie uitgewerkt. Hiermee help ik jongeren en jongvolwassenen in Dedemsvaart die net als ik geen baat hadden bij logopedie om hun stotteren te verhelpen.

Stutter Buddy: stottertherapie van ervaringsdeskundigen

Is vloeiend spreken voor jou nog steeds een werkelijkheid na jaren van logopedie? Als ervaringsdeskundige heb ik dit aan den lijve ondervonden. Er is niets zo vervelend als stotteren wanneer je met anderen wilt communiceren. Nu ik mezelf heb weten te bevrijden wil ik graag anderen helpen om hetzelfde te doen. Dit is de reden dat ik Stutter Buddy in het leven heb geroepen. Dit stelt mij in staat om als stottertherapeut in Dedemsvaart een alternatief voor logopedie te bieden om stotteren te verhelpen.

Stotteren verhelpen in Dedemsvaart is vaak een gevoelskwestie

Als logopedie niet helpt is het tijd om het probleem bij de kern aan te pakken. Waar logopedie zich voornamelijk richt op spreektechnieken en praktische oefeningen focust Stutter Buddy op het gevoel. Vaak is het onderliggende probleem van het stotteren namelijk niet van fysieke aard maar gevoelsmatig in de vorm van spreekangst. Wij hebben een stottertherapie ontwikkeld die jou daar vanaf helpt. Zo weet Stutter Buddy in Dedemsvaart jouw stotteren wel te verhelpen waar logopedie eerder geen effect had.

Meteen aan de slag?
Plan een kennismakingsgesprek in!

Stottertherapie gebaseerd op de VIBES-methode

Onze stottertherapie heeft zijn wortels in de VIBES-methode. In het kort betekent dit dat wij eerst de condities creëren waaronder jij af kunt rekenen met je spreekangst. Vervolgens bouwen wij jouw vertrouwen om te praten weer op en leer je vloeiend spreken. De therapie bestaat uit een samenstelling van individuele therapie en groepstherapie. Praktijkresultaten wijzen uit dat dit de meest effectieve methode is. Maar ook wie liever alleen individuele therapie volgt kan bij ons terecht. Stutter Buddy in Dedemsvaart biedt hiermee een andere mogelijkheid dan logopedie om stotteren te verhelpen.

werkwijze-stottertherapie

Vrijblijvend intakegesprek bij Stutter Buddy in Dedemsvaart

Lukte het niet om met logopedie in Dedemsvaart je stotteren te verhelpen? Stutter Buddy kan jou weer vloeiend laten spreken. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit doe je door: het contactformulier in te vullen op de website, een mail te sturen naar edwin@stutterbuddy.nl, of door ons te bellen op het volgende nummer: +31 6 425 11 353.

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top