skip to Main Content

Stotteren verhelpen Harderwijk

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Stotteren verhelpen in Harderwijk: hét alternatief voor logopedie!

Heeft logopedie in Harderwijk jouw stotteren niet kunnen verhelpen, maar wil je toch graag vloeiend leren spreken? Dan kan ik je helpen met stottertherapie! Mijn naam is Edwin Wiggers, voormalig stotteraar en oprichter van Stutter Buddy. Ik heb zelf jaren logopedie gevolgd zonder echt vooruitgang te boeken. Ik dacht dat het hopeloos was tot ik mij realiseerde dat ik spreekangst had en ik hier actief mee aan de slag ging. Het resultaat is dat ik nu volledig stottervrij ben! De kennis die ik hierbij heb opgedaan helpt mij nog dagelijks wanneer ik als stottertherapeut in Harderwijk jongeren en jongvolwassenen help om ook van het stotteren af te komen.

Stutter Buddy in Harderwijk: als logopedie geen baat heeft

Stotter jij en zou je graag vloeiend willen leren spreken? Als ervaringsdeskundige is dit lange tijd een droom voor mij geweest. Ik vond echter een manier en ben nu volledig stottervrij! Omdat ik vind dat iedereen een stottervrij leven verdient wil ik met mijn kennis en ervaring jongeren en jongvolwassenen helpen hetzelfde te doen. Door Stutter Buddy op te richten biedt ik als stottertherapeut in Harderwijk mensen die geen baat hadden bij logopedie de mogelijkheid om hun stotteren toch te verhelpen.

Stotteren verhelpen in Harderwijk: werk eerst aan je spreekangst

Stutter Buddy zorgt voor een frisse wind in stotterland door een stottertherapie aan te bieden die focust op spreekangst. Waar je met logopedie vooral werkt aan je spreektechnieken en mondstanden, richt Stutter Buddy zich op de kern van het probleem. Zo lukt het jou om samen met Stutter Buddy in Harderwijk jouw stotteren te verhelpen waar logopedie dat niet kon.

Meteen aan de slag?
Plan een kennismakingsgesprek in!

Stotteren verhelpen in Harderwijk met een alternatief voor logopedie

Stutter Buddy biedt met zijn stottertherapie een alternatief voor logopedie bij het verhelpen van stotteren. Onze methode gebaseerd op de VIBES-methode, zorgt voor structuur en schept de ideale omstandigheden om van je spreekangst af te komen. Wij bieden zowel groepstherapie als individuele therapie. Hierbij wijst de praktijk uit dat een combinatie van individuele en groepstherapie doorgaans de beste resultaten oplevert. Meer weten? Neem dan contact op met Stutter Buddy voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

werkwijze-stottertherapie

Een gratis kennismakingsgesprek bij Stutter Buddy in Harderwijk

Zoek jij een alternatief voor logopedie om jouw stotteren te verhelpen in Harderwijk? Dan ben je bij Stutter Buddy aan het juiste adres. Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek vul je ons contactformulier in op deze website, kun je ons bellen op: +31 6 425 11 353, of mailen naar edwin@stutterbuddy.nl.

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top