skip to Main Content

Stottertherapeut Biddinghuizen

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Stottertherapeut in Biddinghuizen: anders dan logopedie

Op zoek naar stottertherapie in Biddinghuizen die echt helpt? De ervaringsdeskundigen van Stutter Buddy helpen je graag. Ik ben Edwin Wiggers, stottertherapeut en stotterde vroeger zelf ook. Al van kleins af aan onderging ik diverse stottertherapieën en logopedie, maar zonder resultaat. Dit frustreerde mij en had een negatieve impact op mijn ontwikkeling, ik voelde mij gevangen. Pas op het moment dat ik me realiseerde dat ik spreekangst had, vond ik toch een manier om mijzelf te bevrijden. Inmiddels ben ik volledig stottervrij! De kennis en inzichten die ik heb opgedaan gebruik ik nu om als stottertherapeut in Biddinghuizen zoveel mogelijk jongeren en jongvolwassenen te helpen om hetzelfde te bereiken.

Stottertherapie in Biddinghuizen ontwikkeld door ervaringsdeskundigen

Omdat ik zelf jarenlang heb gestotterd, weet ik als geen ander hoe dit je leven op een negatieve manier beïnvloed. Ik ben nu in staat om vloeiend te spreken en kan eindelijk mijn leven leiden zoals ik dat wil, zonder beperkingen. Dit wens ik jou ook toe, daarom heb ik Stutter Buddy in het leven geroepen. Zo kan ik als stottertherapeut de inzichten en ervaringen die ik heb opgedaan inzetten om anderen nieuw perspectief bieden om ook vloeiend te leren spreken. Zo hoef je het niet alleen te doen, dan doen we het samen!

Stottertherapie met de focus op spreekangst

Stotteren belemmert je om vloeiend uit je woorden te komen. Genetische aanleg speelt hierbij een rol, dus is het vaak een gevalletje van pech. Als gevolg hiervan ontwikkel je echter een vorm van spreekangst waardoor je je minder vrij voelt om je verbaal te uiten en ‘moeilijke’ woorden gaat vermijden. Zo ontstaat uiteindelijk een minderwaardigheidscomplex. Dit was de aanleiding voor Stutter Buddy om een stottertherapie te ontwikkelen die zich specifiek richt op spreekangst.

Meteen aan de slag?
Plan een kennismakingsgesprek in!

Stottertherapie in Biddinghuizen : werken aan je spreekangst

Waar logopedie zich voornamelijk richt op spraak en taalontwikkeling, focust de stottertherapie van Stutter Buddy zich op de kern van het probleem: je spreekangst. In ons programma maken wij gebruik van een combinatie van groepstherapie en individuele therapie. De praktijk wijst uit dat dit de meest effectieve strategie is. Samen met je stottertherapeut en medecursisten doorloop je ons programma dat gebaseerd is op de ‘good’ VIBES-cirkel. Voor meer informatie over onze stottertherapie of kennismaken met een stottertherapeut in Biddinghuizen neem je contact op met stutter Buddy voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

werkwijze-stottertherapie

Stottertherapeut in Biddinghuizen : gratis kennismakingsgesprek

Wil jij stottertherapie in Biddinghuizen ? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een stottertherapeut van Stutter Buddy. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of meer informatie kun je ons bellen op +31 6 425 11 353, een mail sturen naar edwin@stutterbuddy.nl of het contactformulier op onze website invullen.

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top