skip to Main Content

Stottertherapeut Dalfsen

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Stottertherapeut in Dalfsen : leer vloeiend spreken met Stutter Buddy

Heb jij hulp nodig van een stottertherapeut in Dalfsen ? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben Edwin Wiggers – stottertherapeut en oprichter van Stutter Buddy – en heb vroeger zelf ook gestotterd. Nu help ik jongeren en jongvolwassenen om ook stottervrij te leren spreken. Zelf doorliep ik van kleins af aan de ene na de andere stottertherapie, maar zonder echte vooruitgang. Toen ik mij op latere leeftijd realiseerde dat ik spreekangst had lukte het mij toch om stottervrij te worden. Met de stottertherapie die ik ontwikkeld heb, kan ik als stottertherapeut in Dalfsen ook jou vloeiend leren spreken.

Stottertherapie in Dalfsen met Stutter Buddy

Ik heb als ervaringsdeskundige zelf jarenlang gestotterd en weet dus als geen ander hoe dit voelt. Toen ik eenmaal stottervrij was ging er een wereld voor mij open. Dit inspireerde mij tot de oprichting van Stutter Buddy. Nu zet ik mijn kennis en ervaring in om als stottertherapeut in Dalfsen ook anderen te helpen stottervrij door het leven te gaan. Deze uitdaging hoef je niet langer alleen aan te gaan, dat doe je samen met Stutter Buddy.

Stottertherapeut maakt een einde aan je spreekangst

Iemand die stottert heeft moeite om vloeiend uit zijn woorden te komen. Hierdoor is het lastig om het woord te nemen en je verbaal uit te drukken. Dit kan minderwaardigheidsgevoelens opwekken met spreekangst tot gevolg. Stottertherapie in Dalfsen van Stutter Buddy maakt korte metten met je spreekangst zodat jij je effectief kunt gaan richten op het ontwikkelen van je spraakvermogen.

Meteen aan de slag?
Plan een kennismakingsgesprek in!

Los je spreekangst op met stottertherapie in Dalfsen

Logopedie focust zich voornamelijk op spreektechnieken om je spraak te ontwikkelen. Stottertherapie van Stutter Buddy richt zich daarnaast ook op de oorsprong van het probleem, namelijk spreekangst. Wij bieden onze stottertherapie in Dalfsen aan in een combinatie van groeps- en individuele therapie, omdat uit ervaring blijkt dat dit het meest effectief is. Individueel les krijgen is echter altijd mogelijk. Neem voor meer informatie over onze stottertherapie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met Stutter Buddy in Dalfsen .

werkwijze-stottertherapie

Gratis kennismakingsgesprek bij stottertherapeut in Dalfsen

Wil jij ook stottertherapie in Dalfsen van Stutter Buddy om vloeiend te leren spreken? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met een stottertherapeut. Je bereikt ons via het contactformulier in op de website, door een mail te sturen naar edwin@stutterbuddy.nl of door te bellen op het volgende nummer: +31 6 425 11 353.

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top