skip to Main Content

Stottertherapeut Dedemsvaart

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Stottertherapeut in Dedemsvaart: stottertherapie van een ervaringsdeskundige

Stottertherapeut nodig in Dedemsvaart? Dan kan ik je helpen! Mijn naam is Edwin Wiggers, stottertherapeut en voormalig stotteraar. Ik heb als kind zelf de ene na de andere stottertherapie doorlopen, maar nooit met het gewenste effect. Inmiddels ben ik volledig stottervrij, maar dit lukte mij pas nadat ik mij realiseerde dat ik spreekangst had. Op basis van mijn eigen ervaringen heb ik nu zelf een stottertherapie ontwikkeld. Als stottertherapeut in Dedemsvaart en help ik hier jongeren en jongvolwassenen mee om weer vloeiend te leren spreken.

Stottertherapie in Dedemsvaart van ervaringsdeskundigen

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe naar het was om te stotteren. De vrijheid die ik ervoer toen ik eenmaal stottervrij was was onbeschrijfelijk mooi. Ik vind dat iedereen een stottervrij leven verdient. Daarom heb ik Stutter Buddy opgericht. Als stottertherapeut in Dedemsvaart zet ik de kennis en ervaring uit mijn eigen strijd tegen stotteren nu in om anderen te helpen hetzelfde te doen. Deze strijd hoef je niet langer alleen te voeren. Dat doe je samen met Stutter Buddy.

Stottertherapeut helpt jou afrekenen met je spreekangst

Vloeiend uit je woorden komen is een hele opgave wanneer je stottert. Dit maakt verbaal communiceren lastig en zorgt voor grote beperkingen in het dagelijks leven. Hierdoor kun je op gaan zien tegen sociale interacties met anderen waardoor je spreekangst ontwikkelt. Stutter Buddy biedt stottertherapie aan in Dedemsvaart die een einde maakt aan je spreekangst. Met deze hindernis uit de weg, zul jij de strijd met je gestotter makkelijker winnen.

Meteen aan de slag?
Download hieronder mijn 10 beste spreektips.

Stottertherapie in Dedemsvaart met de ‘good’ VIBES-methode

Anders dan bij logopedie, waar je met spreektechnieken je uitspraak probeert te verbeteren, focust de Stottertherapie van Stutter Buddy zich eerst op de kern van het probleem. Met onze ‘good’ VIBES-methode scheppen wij de voorwaarden waarmee je af kunt rekenen met je spreekangst. De sessies bestaan uit een mix van groeps- en individuele therapie. Dit is blijkt in de praktijk de meest effectieve aanpak. Mocht je toch voorkeur hebben voor enkel individuele therapie dan is dat ook mogelijk. Meer weten over onze stottertherapie? Bel ons dan voor een vrijblijvende kennismaking.

werkwijze-stottertherapie

Stottertherapeut in Dedemsvaart biedt gratis kennismakingsgesprek aan

Snel stottervrij worden doe je met stottertherapie in Dedemsvaart van Stutter Buddy. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met een stottertherapeut. Je bereikt ons via het contactformulier, door te mailen naar edwin@stutterbuddy.nl of door ons te bellen op het volgende nummer: +31 6 425 11 353

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top