skip to Main Content

Stottertherapeut Dronten

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Stottertherapeut in Dronten : Stottertherapie die echt helpt

Wil jij stottertherapie volgen in Dronten die echt werkt? Dan kan Stutter Buddy je helpen. Mijn naam is Edwin Wiggers, stottertherapeut en ervaringsdeskundige. Al vanaf de peuterspeelzaal heb ik jarenlang logopedie en verschillende therapieën gevolgd, maar helpen deed het niet. Uiteindelijk vond ik zelf een oplossing waardoor ik nu op 27-jarige leeftijd volledig stottervrij ben. Ik ben nu vrij om mijn leven te leven zonder te worden tegengehouden door mijn beperking. Met deze kennis wil ik als stottertherapeut graag zoveel mogelijk jongeren en jongvolwassenen helpen hetzelfde te doen.

Stutter Buddy: stottertherapie in Dronten die echt helpt

Omdat ik zelf een stotteraar was, weet ik maar al te goed hoe erg dat de kwaliteit van leven aantast. Nu ik niet meer stotter ben ik eindelijk vrij om mijn talenten ten volle te benutten. Ik geloof ik dat ik elke stotteraar kan helpen weer vloeiend te spreken. Daarom ben ik Stutter Buddy begonnen, zodat ik als stottertherapeut in Dronten jou kan helpen om ook zonder beperkingen je leven te kunnen leven. Want stottervrij worden hoef je niet alleen te doen. Dat doen we samen!

De reden dat je stottert

Hoe komt het dat je stottert? Genetische aanleg speelt een rol en dus is het vaak gewoon domme pech. Het zorgt ervoor dat je spraak wordt belemmerd met als gevolg dat je slecht uit je woorden komt. Dit is, naast dat het heel vervelend is voor jezelf, ook duidelijk waarneembaar voor anderen. Maar er is ook een deel dat verborgen blijft. Dat is de ontwikkeling van spreekangst: het vermijden van ‘moeilijke’ woorden waardoor het lastiger wordt jezelf goed uit te drukken en het ontwikkelen van minderwaardigheidsgevoelens. Om deze reden zoomt de stottertherapie van Stutter Buddy zich specifiek op jouw spreekangst om zo de kern van het probleem aan te pakken.

Meteen aan de slag?
Plan een kennismakingsgesprek in!

Stottertherapie in Dronten met de focus op spreekangst

De stottertherapie van Stutter Buddy in Dronten is anders dan logopedie dat zich vooral richt op spraak en taalontwikkeling. Onze stottertherapie richt zich op de kern van het probleem: je spreekangst. Met behulp van een stottertherapeut ga je aan de slag met een programma gebaseerd op de ‘good’ VIBES-cirkel. Hierbij kiezen wij voor een mix van individuele- en groepstherapie, omdat juist de combinatie de beste resultaten oplevert. Meer weten over onze stottertherapie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een stottertherapeut in Dronten ? Neem dan contact op met Stutter Buddy.

werkwijze-stottertherapie

Stottertherapeut in Dronten : gratis kennismakingsgesprek

Wil jij stottertherapie in Dronten die echt werkt? Maak dan een afspraak met een stottertherapeut van Stutter Buddy voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt ons bellen op +31 6 425 11 353, mailen naar edwin@stutterbuddy.nl of het contactformulier invullen op onze website.

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top