skip to Main Content

Stottertherapeut Harderwijk

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Stottertherapie in Harderwijk: leer vloeiend spreken

Ben jij op zoek naar een stottertherapeut in Harderwijk? Stutter Buddy helpt jou om vloeiend te leren spreken. Ik ben Edwin Wiggers stottertherapeut en heb vroeger zelf ook gestotterd. Vanaf mijn peutertijd heb ik jarenlang logopedie en stottertherapie gevolgd, maar zonder blijvend resultaat. Hierdoor kon ik mij niet goed uiten en had ik het gevoel dat ik in mezelf zat opgesloten. Pas op het moment dat ik me realiseerde dat ik aan spreekangst leed, lukte het mij op latere leeftijd toch nog stottervrij te worden. De opgedane kennis en inzichten gebruik ik nu als stottertherapeut in Harderwijk om jongeren en jongvolwassenen te helpen, omdat iedereen een stottervrij leven verdient!

Stottertherapie in Harderwijk: krijg hulp van ervaringsdeskundigen

Zelf heb ik jarenlang gestotterd. Ik weet dan ook maar al te goed hoe frustrerend dit is. Nu ik in staat ben om stottervrij te spreken, gaat er een wereld voor mij open. Dit wens ik ook voor anderen. Dit inspireerde mij ertoe om Stutter Buddy op te richten. Als stottertherapeut in Harderwijk zet ik mijn kennis en ervaring nu in om jongeren en jongvolwassen nieuw perspectief te bieden. Ik geloof dat ik iedereen, hoe erg diegene ook stottert, kan leren om weer vloeiend te spreken. Deze strijd hoef je niet alleen aan te gaan, dat doen we samen.

Stottertherapie in Harderwijk gericht op spreekangst

Het vervelende van stotteren is dat je problemen hebt om vloeiend uit je woorden te komen; genetische aanleg speelt hierbij een rol. Hierdoor is het moeilijk om jezelf goed uit te drukken. Doordat je moeite hebt met spreken, kunnen er minderwaardigheidsgevoelens ontstaan en ontwikkel je een spreekangst. Het gevolg is dat je ‘moeilijke’ woorden gaat vermijden, wat je nog verder beperkt wanneer je je verbaal uit wilt drukken. Vanuit deze behoefte is Stutter Buddy opgericht. Wij hebben een stottertherapie ontwikkeld die specifiek is gericht op spreekangst.

Meteen aan de slag?
Plan een kennismakingsgesprek in!

Stottertherapie in Harderwijk: maak een einde aan je spreekangst

Waar bij logopedie vooral wordt gefocust op spreektechnieken richt de stottertherapie van Stutter Buddy zich vooral op de kern van het vraagstuk: je spreekangst! Onze stottertherapie is gebaseerd op de ‘good’ VIBES-cirkel. In de sessies maak je onder leiding van een stottertherapeut gebruik van een mix van groeps- en individuele therapie. Hierbij helpen wij je om de voorwaarden voor een stottervrij leven te scheppen. Wil je meer weten over wat onze stottertherapie precies inhoudt of weten wat een stottertherapeut in Harderwijk voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Stutter Buddy, wij bieden een gratis kennismakingsgesprek aan.

werkwijze-stottertherapie

Stottertherapeut in Harderwijk: bel voor een gratis kennismakingsgesprek

Wil jij ook stottertherapie in Harderwijk van Stutter Buddy? Of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een stottertherapeut? Vul dan het contactformulier in op de website, stuur een mail naar edwin@stutterbuddy.nl of bel ons op +31 6 425 11 353

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top