skip to Main Content

Stottertherapeut Hoogeveen

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Stottertherapeut in Hoogeveen : Stottertherapie die echt werkt

Ben jij op zoek naar een stottertherapeut in Hoogeveen die jou vloeiend leert spreken? Stutter Buddy helpt je naar een stottervrij leven! Mijn naam is Edwin Wiggers, stottertherapeut en vroeger ook een stotteraar. Jarenlang heb ik logopedie en allerlei soorten stottertherapie ondergaan, maar nooit met het gewenste resultaat. Inmiddels weet ik dat de reden dat niets hielp mijn spreekangst was. Uiteindelijk kwam mijn grote wens op 27-jarige leeftijd toch uit en ben ik nu volledig stottervrij. Door mijn eigen ervaringen is het nu mijn droom om jongeren en jongvolwassenen te helpen hetzelfde te bereiken.

Stottertherapie in Hoogeveen : krijg hulp van een ervaringsdeskundige

Wist je dat iedereen, hoe erg hij of zij ook stottert, het in zich heeft om weer op vloeiende wijze te leren spreken? Als ervaringsdeskundige weet ik hoe het is om te stotteren. Maar ik weet ook hoe bevrijd ik mij voelde toen ik, eindelijk stottervrij, zonder beperkingen van mijn leven kon gaan genieten. Daarom heb ik Stutter Buddy opgericht zodat ik als stottertherapeut in Hoogeveen jou kan helpen om hetzelfde te bereiken. Want deze strijd hoef je niet alleen te voeren, dat doen we samen!

Dit is waarom je stottert

Stotteren ontstaat meestal al op jonge leeftijd en komt voort uit een genetische aanleg. Dit uit zich doordat het vloeiend spreken belemmerd wordt en je slecht uit je woorden komt. Maar er is ook een onzichtbaar deel waarbij je spreekangst ontwikkelt, moeilijke woorden gaat vermijden en minderwaardigheidsgevoelens ontwikkelt. Dit blijft vaak onderbelicht. De stottertherapie van Stutter Buddy richt zich daarom niet alleen op logopedie maar focust in eerste instantie op de spreekangst, die de kern van het probleem is.

Meteen aan de slag?
Plan een kennismakingsgesprek in!

Stottertherapie in Hoogeveen , anders dan logopedie

Stutter Buddy biedt stottertherapie aan in Hoogeveen die anders is dan logopedie. Wij werken niet alleen met spreektechnieken, maar focussen ons ook op het onderliggende probleem, namelijk spreekangst. De aanpak van onze stottertherapie is gebaseerd op de ‘good’ VIBES-cirkel waarmee wij samen de voorwaarden voor een stottervrij leven scheppen. Jouw stottertherapeut maakt hierbij gebruik van een combinatie van individuele therapie, groepstherapie en online therapie. Wil je meer weten over deze vorm van stottertherapie en weten wat een stottertherapeut in Hoogeveen voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

werkwijze-stottertherapie

Stottertherapeut in Hoogeveen : gratis kennismakingsgesprek

Ben jij op zoek naar een stottertherapie in Hoogeveen die jou weer vloeiend leert spreken? Een stottertherapeut van Stutter Buddy kan jou helpen. Bel snel naar het volgende nummer +31 6 425 11 353, stuur een mail naar edwin@stutterbuddy.nl of vul het online contactformulier in.

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top