skip to Main Content

Stottertherapeut Kampen

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Stottertherapeut in Kampen : focus op spreekangst

Voor een stottertherapeut in Kampen ben je bij Stutter Buddy aan het goede adres. Ik ben Edwin Wiggers: oprichter, stottertherapeut en ervaringsdeskundige. Omdat ik van kleins af aan stotterde, heb ik jarenlang logopedie en stottertherapie gevolgd. Helaas zonder blijvend effect. Toen ik mij jaren later realiseerde dat ik spreekangst had, heb ik het probleem bij de kern aangepakt. Ik ben nu volledig stottervrij en heb een stottertherapie ontwikkeld waarmee ik als stottertherapeut in Kampen jongeren en jongvolwassenen help hetzelfde te bereiken.

Stottertherapie in Kampen : stottervrij met hulp van Stutter Buddy

Ik ben nu volledig stottervrij, maar herinner mij als oud-stotteraar maar al te goed de beperkingen die ik voorheen voelde. Dit bewoog mij ertoe om Stutter Buddy in het leven te roepen. Als ervaringsdeskundige zet ik mijn kennis en ervaring nu in om als stottertherapeut in Kampen ook anderen aan een stottervrij leven te helpen. Wil jij ook een stottervrij leven? Dan hoef je dit niet langer te strijden, dat bereik je met je Stutter Buddy.

Stottertherapeut in Kampen legt de focus op spreekangst

Als stotteraar is het lastig om jezelf duidelijk verstaanbaar te maken. Dit bemoeilijkt de communicatie met anderen en kan de nodige frustraties oproepen. Na verloop van tijd kan dit zelfs leiden tot een minderwaardigheidscomplex met spreekangst tot gevolg. Stutter Buddy in Kampen biedt stottertherapie aan waarmee jij je spreekangst snel de baas wordt. Vervolgens kun jij je effectief richten op het ontwikkelen van je spraak.

Meteen aan de slag?
Plan een kennismakingsgesprek in!

Zo werkt stottertherapie in Kampen

Stottertherapie van Stutter Buddy richt zich anders dan bij logopedie ook op de kern van het probleem: je spreekangst. De sessies worden gegeven in een mix van individuele en groepstherapie. Mocht dit niets voor jou zijn, dan kun je er altijd voor kiezen om alleen individueel stottertherapie te volgen in Kampen . Wil je meer weten over onze stottertherapie? Bel Stutter Buddy voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

werkwijze-stottertherapie

Bel voor een gratis intake bij een stottertherapeut in Kampen

Droom jij ook van een stottervrij leven? Met stottertherapie in Kampen van Stutter Buddy leer jij weer vloeiend spreken. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met een stottertherapeut van Stutter Buddy. Je bereikt ons via het contactformulier op de website, door te mailen naar edwin@stutterbuddy.nl of door het volgende nummer te bellen: +31 6 425 11 353.

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top