skip to Main Content

Stottertherapeut Nijverdal

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Stottertherapeut in Nijverdal: stottertherapie die focust op spreekangst

Voor effectieve stottertherapie in Nijverdal moet je bij Stutter Buddy zijn. Mijn naam is Edwin Wiggers, stottertherapeut en oprichter van Stutter Buddy, maar ook ervaringsdeskundige. Ik stotterde al op jonge leeftijd en doorliep jarenlang logopedie en stottertherapie, maar boekte geen resultaat. Pas toen ik mij realiseerde dat ik spreekangst had, kon ik het probleem bij de kern aanpakken. Inmiddels ben ik volledig stottervrij en ben ik werkzaam als stottertherapeut in Nijverdal. Hierbij heb ik op basis van mijn kennis en eigen ervaringen een stottertherapie ontwikkeld waarmee ik jongeren en jongvolwassenen op weg naar een stottervrij leven help.

Stottertherapie in Nijverdal: ontworpen door ervaringsdeskundigen

Omdat ik zelf gestotterd heb, ken ik de beperkingen die een stotteraar dagelijks ondervindt maar al te goed. Nu ik mij hier van heb weten te verlossen kan ik eindelijk het leven leiden dat ik altijd al voor ogen had. Een stottervrij leven is wat ik iedereen van harte gun. Daarom ben ik Stutter Buddy gestart. Zo ben ik in staat om als stottertherapeut in Nijverdal anderen te helpen met de kennis en inzichten die ik zelf opdeed op mijn weg naar vrijheid. Stottervrij worden hoef je niet langer alleen te doen, dat doe je samen met een stottertherapeut van Stutter Buddy!

Samen met Stottertherapeut in Nijverdal snel van je spreekangst af

De sociale interacties waar een mens dagelijks mee te maken krijgt zijn voor iemand die stottert een hele opgave. Dit leidt dan ook regelmatig tot frustratie en minderwaardigheidsgevoelens wanneer je geconfronteerd wordt met situaties waarin je niet mee kunt komen met de rest. Stutter Buddy helpt jou met stottertherapie in Nijverdal snel van je spreekangst af zodat je de benodigde spreektechnieken veel sneller onder de knie hebt.

Meteen aan de slag?
Plan een kennismakingsgesprek in!

Volg stottertherapie in Nijverdal volgens de succesvolle ‘good’ VIBES-methode

Stutter Buddy heeft haar stottertherapie gebaseerd op de ‘good’ VIBES-methode. Hiermee scheppen wij de ideale omstandigheden om van je spreekangst af te komen. De praktijk wijst uit dat een mix van individuele- en groepstherapie het meest effectief is. Wie liever niet in een groep werkt kan echter ook gewoon individueel stottertherapie volgen bij Stutter Buddy. Iedereen is hier vrij om zijn eigen keuze te maken. Is dit iets voor jou, of wil je liever eerst meer informatie? Neem dan contact op voor een gratis intakegesprek.

werkwijze-stottertherapie

Gratis intakegesprek bij stottertherapeut in Nijverdal

Met stottertherapie in Nijverdal van Stutter Buddy ben je snel uit gestotterd! Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een gratis intakegesprek met een stottertherapeut. Je bereikt ons via het contactformulier op de website, door te mailen naar edwin@stutterbuddy.nl of door ons te bellen op: +31 6 425 11 353

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top