skip to Main Content

Stottertherapeut Ommen

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Stottertherapeut in Ommen: stottertherapie door ervaringsdeskundigen

Voor een stottertherapeut in Ommen ben je bij mij aan het goede adres. Mijn naam is Edwin Wiggers: stottertherapeut. Zelf heb ik ook jarenlang gestotterd. Als kind doorliep ik de ene na de andere stottertherapie maar zonder noemenswaardig resultaat. Achteraf realiseer ik mij dat de reden dat niets hielp was dat ik spreekangst had. Toen ik hier serieus mee aan de slag ging boekte ik wél resultaat. Ik ben nu volledig stottervrij en heb op basis van mijn eigen ervaringen een stottertherapie ontwikkeld die het probleem bij de kern aanpakt. Als stottertherapeut in Ommen help ik nu jongeren en jongvolwassenen op weg naar een stottervrij leven.

Stottertherapie in Ommen ontwikkeld door een ervaringsdeskundige

Als ervaringsdeskundige weet ik maar al te goed hoe beperkt mijn leven was toen ik nog stotterde. Nu ik eindelijk stottervrij ben gaat er een wereld voor mij open. Omdat ik vind dat iedereen een stottervrij leven verdient ben ik Stutter Buddy gestart. Zo help ik als stottertherapeut nu anderen met de kennis en ervaring die ik op mijn eigen weg naar een stottervrij leven heb vergaard. Zo sta je er niet langer alleen voor maar doen we het samen!

Stottertherapeut van Stutter Buddy helpt jou af van je spreekangst

Verbaal communiceren is lastig wanneer je niet vloeiend uit je woorden kunt komen. Alledaagse situaties waar anderen achteloos doorheen wandelen zijn dan voor jou een hele uitdaging. Hierdoor kun je minderwaardigheidsgevoelens ontwikkelen met spreekangst tot gevolg. Met stottertherapie in Ommen van Stutter Buddy ben je snel weer van je spreekangst af. Zo zijn er geen onnodige hindernissen meer op weg naar een stottervrij leven.

Meteen aan de slag?
Plan een kennismakingsgesprek in!

Stottertherapie in Ommen volgens de ‘good’ VIBES-methode

De stottertherapie van Stutter Buddy is gebaseerd op de ‘good’ VIBES-methode. Anders dan bij logopedie focussen wij op je spreekangst. Samen creëren wij de de voorwaarden voor een stottervrij leven. De contactmomenten bestaan uit een mix van individuele- en groepstherapie omdat de praktijk uitwijst dat dit de beste resultaten geeft. Wie liever alleen individueel stottertherapie volgt in Ommen kan echter gewoon bij ons terecht. Benieuwd of dit iets voor jou is? Bel ons dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

werkwijze-stottertherapie

Gratis kennismakingsgesprek bij stottertherapeut in Ommen

Voor stottertherapie in Ommen ben je bij Stutter Buddy aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een stottertherapeut. Je bereikt ons via het webformulier, door een mail te sturen naar edwin@stutterbuddy.nl of door de telefoon te pakken en ons te bellen op: +31 6 425 11 353

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top