skip to Main Content

Stottertherapeut Raalte

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Stottertherapeut in Raalte : stottertherapie door ervaringsdeskundigen

Stutter Buddy biedt effectieve stottertherapie aan in Raalte . Hoe erg je ook stottert, wij kunnen je helpen. Mijn naam is Edwin Wiggers, oprichter en voormalig stotteraar. Ik heb zelf jarenlang logopedie en stottertherapie gevolgd zonder resultaat te boeken. Pas nadat ik mij realiseerde dat ik spreekangst had, vond ik een manier om mijzelf te bevrijden. Ik ben nu volledig stottervrij! Mijn kennis en ervaring zet ik nu in als stottertherapeut in Raalte waarmee ik jongeren en jongvolwassenen help om hetzelfde te doen.

Stottertherapie in Raalte : krijg hulp van een ervaringsdeskundige

Als ervaringsdeskundige ben ik maar al te goed bekend met de dagelijkse worsteling waar een stotteraar mee te maken heeft. Nu ik mijzelf heb bevrijd weet ik hoe mooi het leven zijn kan als je stottervrij bent. Omdat ik vind dat iedereen een stottervrij leven verdient heb ik Stutter Buddy opgericht. Dit stelt mij in staat om als stottertherapeut in Raalte anderen te helpen met de ervaring en inzichten die ik zelf heb opgedaan op mijn weg naar een stottervrij leven. Als stotteraar sta je er niet langer alleen voor, deze strijd win je samen met je stottertherapeut van Stutter Buddy!

Neem afscheid van je spreekangst met een stottertherapeut in Raalte

Stotteren zorgt voor frustraties en minderwaardigheidsgevoelens wanneer je vastloopt in sociale interacties. Als gevolg hiervan kun je spreekangst ontwikkelen waarbij je steeds meer ‘moeilijke’ woorden gaat vermijden en op het laatst het liefste helemaal niet meer praat. Met stottertherapie in Raalte van Stutter Buddy maak jij snel een einde aan jouw spreekangst en kun jij daadwerkelijk vooruitgang boeken met je spraak.

Meteen aan de slag?
Plan een kennismakingsgesprek in!

Ervaar ook het succes van de ‘good’ VIBES-methode met stottertherapie in Raalte

Onze stottertherapie is gemodelleerd naar de ‘good’ VIBES-methode. Dit geeft ons de mogelijkheid om een situatie te creëren waarin je je spreekangst makkelijker los kunt laten. Je stottertherapeut gebruikt hiervoor een mix van individuele stottertherapie en groepstherapie. Deze combinatie is in de praktijk de meest effectieve vorm van stottertherapie gebleken. Individueel stottertherapie volgen blijft echter gewoon mogelijk. Denk je dat dit iets voor jou zou kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op, dan vertellen wij je graag meer tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

werkwijze-stottertherapie

Gratis intakegesprek bij stottertherapeut in Raalte

Wie op zoek is naar een effectieve stottertherapie in Raalte , kan terecht bij Stutter Buddy. Neem voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een stottertherapeut contact met ons op. Vul het contactformulier in op de website, mail naar edwin@stutterbuddy.nl of bel het volgende telefoonnummer: +31 6 425 11 353

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top