skip to Main Content

Stottertherapeut Zwolle

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Stottertherapeut in Zwolle: stottertherapie pakt de kern aan

Op zoek naar een stottertherapie in Zwolle die echt helpt? Hoe erg je ook stottert, Stutter Buddy kan je helpen. Ik ben Edwin Wiggers, naast oprichter van Stutter Buddy ben ik ook ervaringsdeskundige omdat ik vroeger zelf ook heb gestotterd. In mijn jeugd volgde ik jarenlang stottertherapie en logopedie zonder echt vooruitgang te boeken. Pas op latere leeftijd, toen ik ontdekte dat ik spreekangst had, vond ik een oplossing. Ik ben nu volledig stottervrij! Als stottertherapeut in Zwolle zet ik mijn opgedane kennis en inzichten in om jongeren en jongvolwassenen te helpen hetzelfde te bereiken.

Stottertherapie in Zwolle: ontwikkeld door een ervaringsdeskundige

Ik weet als ervaringsdeskundige maar al te goed waar een stotteraar dagelijks tegenaan loopt. Maar nu ik mijzelf heb bevrijd, heb ik ook ervaren hoe mooi het leven kan zijn zonder gestotter. Vanuit de gedachte dat iedereen een stottervrij leven verdient heb ik Stutter Buddy in het leven geroepen. Zo sta je er als stotteraar niet langer alleen voor. Dit gevecht ga je aan samen met je Stutter Buddy.

Afrekenen met je spreekangst met een stottertherapeut in Zwolle

Niet vloeiend uit je woorden kunnen komen geeft de nodige problemen en frustraties in sociale interacties. Dit heeft vaak tot gevolg dat je ‘moeilijke’ woorden gaat vermijden en uiteindelijk het praten zoveel mogelijk probeert te vermijden. Zo ontwikkel je spreekangst, wat een herstel van je spraak in de weg zit. Stutter Buddy in Zwolle heeft een stottertherapie ontwikkeld waarmee jij snel en effectief afrekent met je spreekangst. Zo kunnen wij vervolgens effectief aan de slag gaan met spreektechnieken en je spraakontwikkeling.

Meteen aan de slag?
Plan een kennismakingsgesprek in!

Succesvolle stottertherapie in Zwolle volgens de ‘good’ VIBES-methode

De stottertherapie van Stutter Buddy is anders dan logopedie. Wij richten ons behalve op spreektechnieken en spraakontwikkeling ook op de kern van het probleem: je spreekangst. Met de ‘good’ VIBES-methode creëer jij samen met je stottertherapeut de omstandigheden waarin je snel met je spreekangst af kunt rekenen. Hiervoor gebruikt je stottertherapeut een mengeling van individuele stottertherapie en groepstherapie. De praktijk bewijst dat dit de meest effectieve aanpak is, maar ook individuele stottertherapie behoort tot de mogelijkheden. Ook stottertherapie volgen in Zwolle? Neem contact op met Stutter Buddy en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

werkwijze-stottertherapie

Vrijblijvend kennismakingsgesprek bij stottertherapeut in Zwolle

Voor effectieve stottertherapie in Zwolle kun terecht bij Stutter Buddy.Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een stottertherapeut kun je ons bereiken door: het contactformulier in te vullen op de website, ons te mailen op edwin@stutterbuddy.nl of door het volgende telefoonnummer te bellen: +31 6 425 11 353

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top