skip to Main Content

Stottertherapie Apeldoorn

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Stottertherapeut in Apeldoorn: ervaringsdeskundigen die jou helpen

Graag stottervrij worden met stottertherapie in Apeldoorn die echt werkt? De ervaringsdeskundigen van Stutter Buddy kunnen je helpen. Mijn naam is Edwin Wiggers, stottertherapeut en voormalig stotteraar. Al van kleins af aan had ik moeite met vloeiend spreken. Dit was uitermate frustrerend en remde mij in mijn ontwikkeling. Wat volgde waren jaren van therapie en logopedie. Helaas zonder resultaat. Pas jaren later realiseerde ik mij dat ik spreekangst had en vond ik een manier om ervan af te komen. Ik ben nu volledig stottervrij en wil met deze kennis al stottertherapeut in Apeldoorn jongeren en jong volwassenen helpen om hetzelfde te bereiken.

Stottertherapie in Apeldoorn door ervaringsdeskundigen

Doordat ik vroeger zelf stotterde weet ik maar al te goed wat voor negatieve impact dat op je leven heeft. Nu ik eindelijk ben bevrijd, staat niets mij meer in de weg om mijn leven ten volle te leven. Met de inzichten die ik heb opgedaan weet ik dat ik elke stotteraar kan helpen om vloeiend te leren spreken. Vanuit die gedachte heb ik Stutter Buddy opgericht. Zo kan ik als stottertherapeut in Apeldoorn jou helpen jezelf te bevrijden. Dan sta je er niet alleen voor, dan doen we het samen!

Stottertherapeut legt uit: waarom stotter je?

Bij stotteren speelt genetische aanleg een rol. Dit belemmert je om vloeiend te spreken. Alsof dit niet al vervelend genoeg is, bestaat er ook nog een onzichtbaar deel dat vaak over het hoofd wordt gezien: spreekangst. Het heeft tot gevolg dat je bepaalde ‘lastige’ woorden gaat vermijden en kan ook tot een minderwaardigheidscomplex leiden. Dit is de reden dat Stutter Buddy een stottertherapie heeft ontwikkeld die zich specifiek op spreekangst richt.

Meteen aan de slag?
Download hieronder mijn 10 beste spreektips.

Stottertherapie in Apeldoorn: spreekangst is de sleutel

Logopedie richt zich met name op spraak en taalontwikkeling. De stottertherapie van Stutter Buddy onderscheidt zich door de focus te leggen op de onderliggende oorzaak, namelijk je spreekangst. Samen met een stottertherapeut doorloop je ons programma gebaseerd op de ‘good’ VIBES-cirkel. De sessies van onze stottertherapie bestaan uit een mix van individuele-, groeps-, en online therapie, waarvan de praktijk heeft bewezen dat dit de meest effectieve methode is. Wil je meer informatie over onze stottertherapie of kennis maken met een stottertherapeut in Apeldoorn? Neem dan contact op met Stutter Buddy voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Stottertherapeut in Apeldoorn: gratis kennismakingsgesprek

Op zoek naar stottertherapie in Apeldoorn die wel werkt? Neem dan contact op met een stottertherapeut van Stutter Buddy voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt bellen naar +31 6 425 11 353, een mail sturen via edwin@stutterbuddy.nl of het contactformulier invullen op de website.

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top