skip to Main Content

Stottertherapie Deventer

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Stottertherapeut in Deventer: stottertherapie gericht op spreekangst

Stotter jij en wil je hulp van een stottertherapeut in Deventer? Dan kan ik je helpen. Ik ben Edwin Wiggers – stottertherapeut – en was vroeger zelf ook een stotteraar. Van kinds af aan volgde ik naast logopedie de ene na de andere stottertherapie zonder echt vooruitgang te boeken. Nadat ik mij op latere leeftijd realiseerde dat ik spreekangst had lukte het mij alsnog om stottervrij te worden. Op basis van mijn bevindingen heb ik een stottertherapie ontwikkeld waarmee ik als stottertherapeut in Deventer elke stotteraar weer vloeiend kan leren spreken.

Stutter Buddy: samen stottervrij met stottertherapie in Deventer

Als oud-stotteraar weet ik als geen ander waar een stotteraar allemaal tegenaan loopt. Toen ik eindelijk stottervrij was viel er een last van mijn schouders en kon ik mijn mooiste leven gaan leven. Dit bewoog mij ertoe om mijn kennis en ervaring in te zetten om hier anderen mee te gaan helpen. Als stottertherapeut in Deventer help ik jongeren en jongvolwassenen zich te bevrijden van de ketenen van hun spreekangst. Als stotteraar hoef je deze uitdaging niet langer alleen aan te gaan, dat doe je samen met Stutter Buddy.

Stottertherapeut in Deventer beëindigd jouw spreekangst

Als je stottert is het lastig om vloeiend te spreken. Dit zorgt ervoor dat het een hele opgave is om jezelf verbaal goed uit te drukken. Omdat je ziet dat anderen dit wel kunnen kan dit minderwaardigheidsgevoelens teweegbrengen. Dit ontwikkelt zich uiteindelijk tot spreekangst waardoor je het liefst helemaal niet meer praat. Met stottertherapie in Deventer maak jij een einde aan je spreekangst zodat je snel vooruitgang kunt boeken op weg naar een stottervrij leven.

Meteen aan de slag?
Download hieronder mijn 10 beste spreektips.

Kom van je spreekangst af met stottertherapie in Deventer

Stottertherapie van Stutter Buddy is anders dan logopedie omdat wij naast spreektechnieken en spraakontwikkeling ons ook richten op de behandeling van het onderliggende probleem: spreekangst! Samen met je stottertherapeut ga je aan de slag met onze ‘good’ VIBES-methode. Die gaat jou helpen stottervrij te worden. De praktijk wijst uit dat een combinatie van groeps-, individuele en online therapie het meest effectief is. Wie liever alleen individuele therapie wil volgen, ook dit is mogelijk. Wil je meer weten? Bel dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij Stutter Buddy.

Gratis kennismakingsgesprek bij stottertherapeut in Deventer

Voor stottertherapie in Deventer die echt werkt kun je terecht bij Stutter Buddy. Neem voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een stottertherapeut contact met ons op. Je bereikt Stutter Buddy via het contactformulier in op de website, door een mail te sturen naar edwin@stutterbuddy.nl of door te bellen op het volgende nummer: +31 6 425 11 353.

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top