skip to Main Content

Stottertherapie Genemuiden

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Stottertherapeut in Genemuiden: stottertherapie door een ervaringsdeskundige

Wie op zoek is naar een stottertherapeut in Genemuiden is bij Stutter Buddy aan het juiste adres. Mijn naam is Edwin Wiggers stottertherapeut en oprichter van Stutter Buddy. Als oud-stotteraar ben ik met recht een ervaringsdeskundige te noemen. Van kinds af aan volgde ik laren jang logopedie en diverse stottertherapieën zonder dat ik noemenswaardige vooruitgang boekte. Pas na mijn tienerjaren realiseerde dat ik mij dat ik spreekangst had. Nu ik het probleem bij de kern aan kon pakken vond ik alsnog een manier om stottervrij te worden. Ik ben nu volledig stottervrij. Als stottertherapeut in Genemuiden heb ik nu een eigen stottertherapie ontwikkeld. Deze is gebaseerd op de kennis en ervaring die ik opdeed in mijn eigen strijd voor een stottervrij leven.

Stottertherapie in Genemuiden van een ervaringsdeskundige

Als ervaringsdeskundige weet ik maar al te goed waar een stotteraar tegenaan loopt. Nu ik mezelf heb weten te bevrijden geniet ik met volle teugen van het leven waar ik altijd al van droomde. Omdat ik vind dat iedereen een stottervrij leven verdient, heb ik Stutter Buddy opgericht. Mijn kennis en ervaring zet ik nu in om als stottertherapeut in Genemuiden jongeren en jongvolwassenen te helpen om ook stottervrij te worden. Deze strijd hoef je niet langer alleen aan te gaan. Dat doe je samen met je Stutter Buddy!

Stottertherapeut in Genemuiden: spreekangst is de sleutel

Vloeiend spreken is een behoorlijke opgave en is af en toe zelfs onmogelijk als je stottert. Dit maakt communiceren lastig. Jezelf niet goed kunnen profileren, terwijl je ziet dat ieder ander dit ‘gewoon’ zonder problemen kan, brengt dikwijls minderwaardigheidsgevoelens met zich mee. Uiteindelijk ontwikkel je spreekangst, waardoor je bij voorkeur helemaal niet meer praat. Stottertherapie in Genemuiden van Stutter Buddy helpt jou een einde te maken aan je spreekangst. Vanaf dit punt traint Stutter Buddy jou totdat dat je weer vloeiend kunt spreken.

Meteen aan de slag?
Plan een kennismakingsgesprek in!

Stottertherapie in Genemuiden pakt het probleem bij de kern aan

Bij logopedie richt men zich voornamelijk op spraakontwikkeling en spreektechnieken. De sleutel voor een stottervrij leven is echter afrekenen met je spreekangst. Stottertherapie van Stutter Buddy focust zich in eerste instantie dan ook op het oplossen van dit onderliggende probleem. Je gaat samen met je stottertherapeut aan de slag met onze ‘good’ VIBES-methode. De praktijk wijst uit dat een combinatie van groepstherapie en individuele therapie het meest effectief is. Maar als je liever alleen individuele therapie wilt volgen is dit gewoon mogelijk. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Stutter Buddy, wij bieden een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

werkwijze-stottertherapie

Gratis kennismakingsgesprek bij stottertherapeut in Genemuiden

Vloeiend leren spreken met stottertherapie in Genemuiden die echt werkt? Dan kun je terecht bij Stutter Buddy. Voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek met een stottertherapeut bereik je Stutter Buddy via het contactformulier op de website, door een mail te sturen naar edwin@stutterbuddy.nl of door het volgende nummer te bellen: +31 6 425 11 353

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top