skip to Main Content

Stottertherapie Heerde

 • Ervaringsdeskundige
 • Vertrouwelijk en begrijpend
 • Eerlijk en direct
 • Persoonlijk en dichtbij

Stottertherapie in Heerde: Stottertherapeut helpt jou stottervrij te spreken

Ben jij op zoek naar een stottertherapeut in Heerde om vloeiend te leren spreken? Mijn naam is Edwin Wiggers en ik stotterde vroeger zelf ook. Als jochie op de peuterspeelzaal klapte ik helemaal dicht als het mijn beurt was in de welbekende vertelkring. Wat volgde waren jaren van logopedie en diverse stottertherapieën, maar niets hielp echt. Met de kennis van nu weet ik dat ik spreekangst had en dat daar de sleutel lag om stottervrij te worden. Uiteindelijk heb ik dit op 27-jarige leeftijd voor elkaar gekregen. Ik ben nu volledig stottervrij en mijn droom is daarmee uitgekomen. Mijn nieuwe droom is om als stottertherapeut anderen te helpen hetzelfde te bereiken.

Stutter Buddy: stottertherapie in Heerde door ervaringsdeskundigen

Vanuit mijn droom heb ik Stutter Buddy opgericht waarin ik als stottertherapeut in Heerde jonge mensen help om net als ik stottervrij te worden. Want wist je dat iedereen, ongeacht hoe zwaar je stottert, weer een natuurlijke spreker kan worden? Een stottertherapeut van Stutter Buddy weet zelf hoe het is om te stotteren. Maar ook hoe fijn het is om eindelijk vrijuit te kunnen spreken. Daarom willen wij jou graag helpen om ook stottervrij te worden. Want stottervrij worden, dat hoef je niet alleen te doen, dat doen we samen!

Stottertherapie in Heerde vanuit een andere invalshoek

Naast problemen met praten is er ook een onzichtbaar deel van stotteren. Namelijk: het ontwikkelen van spreekangst. Het gevolg is dat je ‘moeilijke’ woorden gaat vermijden en mogelijk een minderwaardigheidscomplex ontwikkelt. Stottertherapie van Stutter Buddy focust zich daarom niet alleen op spreektechnieken, maar richt zich juist op de kern van het probleem: de spreekangst.

Meteen aan de slag?
Plan een kennismakingsgesprek in!

Stottertherapie gebaseerd op de ‘good’ VIBES methode

Voor een optimaal resultaat gebruiken wij voor onze stottertherapie in Heerde een bewezen combinatie van individuele therapie en groepstherapie. De methode waarop het succes van onze therapie is gebaseerd heet de ‘good’ VIBES-cirkel. Samen met je stottertherapeut creëer je hiermee de voorwaarden voor een stottervrij leven. Kort samengevat zijn de kernpunten van de ‘good’ VIBES methode:

 • Spreken is niets anders dan je gedachten hoorbaar maken met geluid.
 • We leren jou eerst goed kennen zodat we maatwerk kunnen bieden.
 • We zorgen voor een goede lichaamshouding waardoor je zelfvertrouwen groeit.
 • Samen met je stottertherapeut de confrontatie aan met je spreekangst.
 • We brengen structuur en regelmaat aan in je leven waardoor je minder stress hebt.
werkwijze-stottertherapie

Vrijblijvend kennismakingsgesprek met stottertherapeut in Heerde

Wil jij ook stottertherapie van Stutter Buddy om stottervrij te worden? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek met een stottertherapeut in Heerde. Je kunt ons bellen op het volgende nummer +31 6 425 11 353, mailen naar edwin@stutterbuddy.nl of het contactformulier invullen op de website.

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

  CONTACT OPNEMEN


  Back To Top