skip to Main Content

Stottertherapie Meppel

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Stottertherapeut in Meppel: Stottertherapie van ervaringsdeskundigen

Zoek jij een stottertherapeut in Meppel die jou stottervrij kan leren praten? Dan kan Stutter Buddy je helpen! Mijn naam is Edwin Wiggers, en ik stotterde vroeger ook. Al vanaf jonge leeftijd werd ik hierdoor geremd en dus onderging ik jarenlang logopedie en diverse therapieën. Helaas zonder resultaat. Dit kwam omdat de onderliggende reden al die tijd buiten beeld bleef. Ik leed aan spreekangst. Uiteindelijk kreeg ik het op 27-jarige leeftijd toch voor elkaar. Ik ben nu volledig stottervrij en geniet volop van mijn leven zonder beperkingen. Als stottertherapeut wil ik nu jongeren en jongvolwassenen helpen hetzelfde te doen door middel van stottertherapie.

Deze stottertherapie in Meppel helpt jou stottervrij te worden

Doordat ik vroeger zelf heb gestotterd weet ik hoe erg dat je kwaliteit van leven aantast. Nu ik stottervrij ben kan ik eindelijk mijn mooiste leven leiden. Ik geloof dat het niet uitmaakt hoe erg je stottert, iedereen kan weer vloeiend leren spreken. Als stottertherapeut in Meppel heb ik daarom Stutter Buddy opgezet zodat ik jou kan helpen om ook stottervrij je leven te leiden. Want je hoeft dit niet alleen te doen. Dat doen we samen!

Waarom je stottert

De reden dat jij stottert is meestal gewoon pech. Het ontstaat doorgaans al op jonge leeftijd als gevolg van genetische aanleg. Hierbij wordt je spraak belemmerd en kom je slecht uit je woorden, vooral in stresssituaties. Dit is wat anderen horen en zien. Aan het onzichtbare deel waarbij je spreekangst ontwikkelt, ‘moeilijke woorden’ gaat vermijden en een minderwaardigheidscomplex tot gevolg heeft wordt meestal voorbij gegaan. Daarom richt de stottertherapie van Stutter Buddy zich speciaal op de spreekangst die de kern van het probleem vormt.

Meteen aan de slag?
Plan een kennismakingsgesprek in!

Stottertherapie in Meppel focust op spreekangst

Stottertherapie van Stutter Buddy in Meppel omvat meer dan enkel spreektechnieken. Anders dan bij logopedie focussen wij ons op de spreekangst die de kern van het probleem vormt. Met onze stottertherapie, gebaseerd op ‘good’ VIBES-cirkel, helpen wij jou om de voorwaarden voor een stottervrij leven te creëren. Onder leiding van jouw stottertherapeut onderga je een bewezen combinatie van groepstherapie en individuele therapie. Wil je meer informatie over onze stottertherapie of weten hoe een stottertherapeut in Meppel jou kan helpen? Bel ons dan voor een gratis kennismakingsgesprek.

werkwijze-stottertherapie

Stottertherapeut in Meppel: gratis kennismakingsgesprek

Op zoek naar stottertherapie in Meppel? Een stottertherapeut van Stutter Buddy kan jou helpen om vloeiend te leren praten. Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je bellen naar +31 6 425 11 353, ons mailen via edwin@stutterbuddy.nl of het online contactformulier invullen.

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top