skip to Main Content

Stottertherapie Staphorst

  • Ervaringsdeskundige
  • Vertrouwelijk en begrijpend
  • Eerlijk en direct
  • Persoonlijk en dichtbij

Stottertherapie in Staphorst: Stottertherapeut die jou begrijpt

Zoek jij een stottertherapeut in Staphorst om stottervrij te leren praten? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik ben Edwin Wiggers en ik was vroeger ook een stotteraar. Al op 3-jarige leeftijd had ik de ene na de andere stotteraanval wanneer ik op de peuterspeelzaal iets moest vertellen in de vertelkring. Als gevolg heb ik jarenlang logopedie en diverse soorten stottertherapie gevolgd. Soms leek ik op de goede weg, maar nooit met blijvend resultaat. Inmiddels weet ik dat ik spreekangst had, en dat dat de hindernis was die ik moest nemen om stottervrij te worden. Dit heb ik uiteindelijk op 27-jarige leeftijd voor elkaar gekregen. Mijn droom om stottervrij te kunnen leven is daarmee volledig uitgekomen. Vanuit mijn eigen ervaring leef ik nu mijn nieuwe droom door anderen te helpen hetzelfde te bereiken.

Stottertherapie in Staphorst gegeven door ervaringsdeskundigen

Als stottertherapeut in Staphorst heb ik Stutter Buddy opgericht om jongeren en jong volwassenen te helpen met hun stotterprobleem. Wij geloven dat iedereen, ongeacht hoe erg hij of zij stottert, weer een natuurlijke spreker kan worden. Een stottertherapeut van Stutter Buddy is een ervaringsdeskundige die zelf weet hoe het is om te stotteren, maar ook weet hoe het voelt om eindelijk stottervrij door het leven te kunnen gaan. Daarom willen wij jou als stottertherapeut/buddy graag helpen om ook stottervrij te worden. Deze strijd hoef je niet alleen aan te gaan, dat doen we samen!

Hoe komt het dat je stottert

Stotteren komt meestal voort uit een genetische aanleg en ontstaat vaak al op jonge leeftijd waarbij de vloeiendheid van het spreken belemmerd wordt en je slecht uit je woorden komt. Dit is het zichtbare deel. Het onzichtbare deel – ontwikkelen van spreekangst, het vermijden van moeilijke woorden en minderwaardigheidsgevoelens – blijft vaak buiten beeld. Stottertherapie van Stutter Buddy focust zich daarom niet alleen op spreektechnieken, maar richt zich ook op de kern van het probleem, de spreekangst.

Meteen aan de slag?
Plan een kennismakingsgesprek in!

Stottertherapie in Staphorst van Stutter Buddy: anders dan logopedie

Stottertherapie in Staphorst van Stutter Buddy richt zich dus niet alleen op spreektechnieken, maar zoomt in op het onderliggende probleem: de spreekangst. Voor een optimaal resultaat maakt onze stottertherapeut hierbij gebruik van een combinatie van individuele therapie en groepstherapie. De methode waarop het succes van onze stottertherapie is gebaseerd heet de ‘good’ VIBES-cirkel. Meer weten over onze stottertherapie en wat een stottertherapeut in Staphorst voor jou kan doen? Neem dan contact op voor meer informatie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

werkwijze-stottertherapie

Stottertherapeut in Staphorst: bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Op zoek naar stottertherapie in Staphorst die wel werkt? Neem dan contact op met een stottertherapeut van Stutter Buddy. Bel ons op het volgende nummer +31 6 425 11 353, mail naar edwin@stutterbuddy.nl of vul het contactformulier in op de website.

SUCCESVERHALEN

Edwin heeft mij super geholpen om in bepaalde situaties het stotteren voor mij weg te nemen!! Hij weet echt op welke manier je dat moet aanpakken. Het is echt maatwerk. Je moet natuurlijk wel zelf de positieve mindset hebben!! Super blij en trots met het resultaat!!

Edwin heeft mij geweldig begeleidt in mijn proces om vrij te worden van spraakangst en stotteren. Hij heeft een prettige en aandachtig maar ook daadkrachtige therapie ontwikkelt. Ik zou het iedereen aanraden die kampt met spraakangst in welke vorm dan ook!

MET MEER UITZICHT
MEER INZICHT

leven zónder stotteren

LEER GEHEEL VRIJBLIJVEND JE BUDDY EN DE METHODE KENNEN!

    CONTACT OPNEMEN


    Back To Top